Πολυχρονίδη: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό-σκηνοθέτη που το όνομά του έχει δημοσιευθεί»

Για μία αντίστοιχη δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε στον χώρο του θεάτρου, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 η ηθοποιός Μαριάννα Πολυχρονίδη, η οποία τόνισε ότι «πρόκειται για πρόσωπο που το όνομά του έχει βγει στη δημοσιότητα».

«Είχα κλείσει μια δουλειά με έναν ηθοποιό και σκηνοθέτη από τον Μάιο και τον Οκτώβριο θα ξεκινούσε. Βρεθήκαμε μέσα Ιουλίου για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και τότε δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση. Όταν είπα ότι δεν έχει κανένα αντίκρυσμα, κατευθείαν μου είπε βρήκα άλλη», ανέφερε η ηθοποιός περιγράφοντας το περιστατικό που υπέστη.

Και πρόσθεσε: «Συμφωνώ με το να βγουν τα ονόματα αυτά στη φόρα γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που ο κόσμος λατρεύει και τους έχει ανεβάσει πάρα πολύ ψηλά» και συμπλήρωσε: «Εγώ το έκανα γιατί ήξερα ότι ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό που έκανε σε μένα. Φυσικά έχασα τη δουλειά μου. Το έκανα περισσότερο για να παροτρύνω ανθρώπους που ήξερα ότι τους είχαν συμβεί πολύ βίαια περιστατικά να βγουν και να μιλήσουν».