Κοσμοϊστορικές εικόνες έξω από τον Λευκό Οίκο - Υποστηρικτές Τραμπ: "Να μην αναλάβει ο Μπάιντεν"

Δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του Προέδρου Τραμπ συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στην Ουάσινγκτον - επαναλαμβάνοντας ισχυρισμούς για απάτη ψηφοφόρων και τον παρότρυναν να μην παραχωρήσει στον εκλεγμένο Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν τη θέση του προέδρου - και ανταμείφθηκαν από την εμφάνιση του ίδιου του Τραμπ.

Ο πρόεδρος και η αυτοκινητοπομπή του πέρασαν από τους υποστηρικτές, μερικοί από αυτούς κουνουσαν σημαίες του Τραμπ και κρατούσαν πινακίδες που έλεγαν «Σταματήστε την Απάτη» και «Καλύτερος Prez Ever» (Καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει). Το πλήθος φώναξε "Τέσσερα ακόμη χρόνια!" καθώς ο Τραμπ έδινε συγχαρητήρια.

Ο Τραμπ υπαινίχθηκε την Παρασκευή στο Twitter ότι μπορεί να παρευρεθεί στη διαδήλωσηι, αλλά η υτικινητοπομπή του το Σάββατο κατευθύνθηκε στο γήπεδο γκολφ της Βιρτζίνια.

Ο Τραμπ συνέχισε να λέει ότι "Οι εκλογές ήταν καταδικασμένες", αλλά το Twitter χαρακτήρισε το tweet με μια προειδοποίηση ότι αμφισβητούνται οι ισχυρισμοί ως απάτη του Τραμπ. Η εκστρατεία του δεν έχει ακόμη αποδείξει τη συστηματική απάτη που ισχυρίζεται.

Οι τελευταίες ψηφοφορίες από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου δείχνουν μαζική προσέλευση και εισροή ψηφοφορίας μέσω επιστολικών ψήφων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του Τραμπ έδωσαν μια σειρά φλογερών ομιλιών από το Freedom Plaza, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό του Τραμπ ότι υπήρχε εκτεταμένη εκλογική απάτη και ότι ο Τραμπ είχε πράγματι νίκη. Μερικοί μίλησαν πιο συγκεκριμένα για τρόπους για να εμποδίσουν τον Μπάιντεν να γίνει πρόεδρος, συμπεριλαμβανομένων νομικών προκλήσεων, εκλογικών ελέγχων και παροτρύνουν τα κράτη να διορίσουν εκλογείς υπέρ του Τραμπ που θα αψηφούσαν τα δημοφιλή αποτελέσματα των ψήφων στα κράτη τους.

"Οι εκλογές μας εχουν νοθεία", δήλωσε ο Courtney Holland, συντηρητικός ακτιβιστής από τη Νεβάδα, στο πλήθος, μια γραμμή που συχνά επαναλαμβάνεται. Στη συνέχεια ακούγονταν συνθήματα όπως: "Σταματήστε την Κλοπή!"

Οι διαδηλωτές προέρχονταν από διάφορες γωνιές της χώρας - συμπεριλαμβανομένων της Αριζόνα, της Τζόρτζια, της Νεβάδας, της Φλόριντα, της Πενσυλβανίας και της Μέριλαντ - και ήταν ειρηνικοί. Οι υποστηρικτές του Τραμπ έκαναν πάρτι, ζωντανή μετάδοση, φωνάζοντας «Σταματήστε τη νοθεία», «Για περισσότερα χρόνια» και «ΗΠΑ». Οι αισιόδοξοι υποστηρικτές δήλωσαν ότι ο Τραμπ ήταν μαχητής για την Αμερική και τώρα ήρθε η ώρα να τον υποστηρίξει καθώς αγωνίζεται για τέσσερα ακόμη χρόνια.

"Πρόεδρος Τραμπ: Σας στηρίζουμε", δήλωσε ο Σκοτ ​​Πρέσλερ, συντηρητικός ακτιβιστής.

Εντοπίστηκε επίσης μία αντίθετων συμφερόντων διαδήλωση, καταστρατηγώντας τις προσπάθειες του Τραμπ να ανατρέψει τη νίκη του Μπάιντεν. Το Refuse Fascism οργανώνεται κοντά στον Λευκό Οίκο για να απαιτήσει το "The Trump / Pence Regime Must Go", ανέφεραν οι διοργανωτές.