Κόλαση η Ευρώπη από τα εγκλήματα των μεταναστών! Βιασμοί ανηλίκων, όπλα και βία

Στις ΗΠΑ μουσουλμάνος βιαστής βγήκε από την φυλακή και πυροβόλησε το θύμα του
Τελειωμό δεν έχουν τα εγκλήματα με δράστες μετανάστες στην Ευρώπη.


Στην Σουηδία ένα κορίτσι μόλις 12 ετών βιάστηκε σε ένα χώρο μεταναστών στο δήμο Österåker βόρεια της Στοκχόλμης. Ένας 19χρονος νεαρός συνελήφθη και κρατήθηκε ως ύποπτος για την κακοποίηση αναφέρει η Aftonbladet . Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι δεν είχε σχέση με το κατάλυμα αλλά έχει δελεαστεί και οδηγηθεί εκεί από μια ομάδα νεαρών ανδρών που ζητούν άσυλο και που ζουν εκεί. Το Σάββατο το απόγευμα, το δικαστήριο έκτακτης ανάγκης αποφάσισε να κρατήσει έναν από τους νέους για πιθανή αιτία - τον υψηλότερο βαθμό υποψίας - με την υποψία ότι είχε βιάσει το κορίτσι.

Η αστυνομία σιωπά με πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό. Οι μόνες πληροφορίες που δημοσιεύονται για τον δράστη είναι ότι είναι άντρας και ότι είναι 19 ετών. Ούτε η δικηγόρος, η Μαρία Γκράνατ Χάμπεργκ, που διορίστηκε ως σύμβουλος υπεράσπισης του υπόπτου, δεν θέλει να παράσχει στα μέσα ενημέρωσης και στο ευρύ κοινό πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο αντιδρά στις κατηγορίες. Ο βιασμός λέγεται ότι συνέβη την Πέμπτη και ο ύποπτος συνελήφθη νωρίς την Παρασκευή το βράδυ. Ωστόσο, οι πληροφορίες ότι ένας βιασμός έλαβε χώρα στην εν λόγω κατοικία διέρρευσαν το Σάββατο.

Άδεια όπλων χορηγήθηκε σε ισλαμιστή

Παράλληλα, ένας ισλαμιστής που δοξάζει την τρομοκρατία, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται υπό τον έρευνα του SÄPO από το 2011 του δόθηκε το ελευθέρας να κρατήσει τα όπλα του με το πρόσχημα ότι ήταν κυνηγός. Μόνο φέτος, όταν ο άντρας πιάστηκε μεθυσμένος να οδηγεί κατασχέθηκε το όπλο.

Σύμφωνα με τον ερευνητή της τρομοκρατίας Magnus Ranstorp, ο άνδρας ήταν μέρος του κύκλου γύρω από τον τρομοκράτη του IS, Μιρσάντ Μπεκτάσεβιτς, ο οποίος καταδικάστηκε ήδη από το 2005 για, μεταξύ άλλων, προετοιμασία για τρομοκρατικά εγκλήματα και αυτό παρά το γεγονός ότι του έχει χορηγηθεί σουηδική υπηκοότητα. Ως ιεροκήρυκας στον τοπικό σύλλογο του Lövgärdet, συνεργάστηκε επίσης με τον τρομοκράτη του IS και στρατολογητή Mikael Skråmo, ο οποίος αργότερα έφερε τη γυναίκα και τα παιδιά του στη Συρία για να συμμετάσχουν στην τζιχάντ για το Ισλαμικό Κράτος.

“Από την πλευρά των αρχών, ήταν ένα μάλλον αργά το ξύπνημα. Έγινε παρέα με αρκετά ύποπτα άτομα στο σουηδικό περιβάλλον. Το να κάνεις παρέα με τέτοιους ανθρώπους και ταυτόχρονα να έχεις άδεια όπλου, δεν είναι καλό. Θα έπρεπε να του έχουν πάρει πίσω την άδεια όπλου τότε”, λέει ο Magnus Ranstorp. Ο άντρας, που η εφημερίδα Expressen περιγράφει ως "Gothenburger", επαίνεσε τον κορυφαίο τρομοκράτη της Αλ Κάιντα, Anwar Al Awlaki ως "μουσουλμάνο ήρωα". Επίσης είχε αποτίσει φόρο τιμής στο IS όταν η τρομοκρατική ομάδα κατέλαβε την πόλη Μοσούλη στο Ιράκ.

Το 2016, προσπάθησε να διοριστεί ως φύλακας, αλλά η αίτηση απορρίφθηκε. Στη συνέχεια, άσκησε έφεση στο διοικητικό δικαστήριο και χρησιμοποίησε τις άδειες όπλων ως επιχείρημα ότι πρέπει να του δοθεί άδεια. "Είμαι επίσης κυνηγός με άδεια πυροβόλων όπλων για 5-6 χρόνια και ξέρω τι σημαίνει ευθύνη και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι είμαι κατάλληλος ως φύλακας ασφαλείας", έγραψε ο άντρας τότε. Ωστόσο, το Διοικητικό Δικαστήριο δεν συμφώνησε αλλά αναφέρθηκε στο ποινικό του παρελθόν και απέρριψε την αίτηση. Αλλά τον άφησε να διατηρήσει τις άδειες όπλων του.

Και στις ΗΠΑ....

Σε άλλο περιστατικό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο βιαστής Ιμπραήμ πυροβόλησε ένα άτυχο θύμα μετά την απελευθέρωσή του λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Το δράμα έλαβε χώρα στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Μια νεαρή γυναίκα πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον άντρα που την βίασε προηγουμένως μετά την απελευθέρωσή του από την φυλακή λόγω του κινδύνου μόλυνσης από τον ιό, αναφέρει η Washington Post.

Ο 33χρονος Ibrahim Bouaichi βρισκόταν στη φυλακή από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους για βιασμό της Karla Dominguez. Κανονικά, ο άντρας έπρεπε να παραμείνει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης, αλλά κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων του, ο άντρας αφέθηκε να περιμένει τη δίκη στο σπίτι λόγω του κινδύνου μόλυνσης από κορονοιό στη φυλακή. Εκμεταλλεύτηκε την προσωρινή του ελευθερία για να βρει και να δολοφονήσει την Κάρλα Ντομινγκέζ, τη γυναίκα που τον είχε αναφέρει τον βιασμό. Την Τετάρτη 29 Ιουλίου, ο Ibrahim Bouaichi πήγε στο σπίτι της Karla Dominguez και την πυροβόλησε στην μπροστινή πόρτα της. Δύο ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση, ο Ibrahim Bouaichi εντοπίστηκε από ορισμένους πράκτορες του FBI,. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα επιβιώσει.

14χρονο κορίτσι δέχτηκε επίθεση στο Μάντσεστερ

Επίσης μια μαθήτρια, 14 ετών, δέχτηκε επίθεση κοντά σε κανάλι στο Μάντσεστερ. Η μαθήτρια δέχθηκε επίθεση στο μονοπάτι ρυμούλκησης του καναλιού στο κέντρο της βόρειας συνοικίας του Μάντσεστερ τον περασμένο μήνα. Το κορίτσι και οι φίλοι της προσεγγίστηκαν από μια ομάδα ανδρών κοντά στην οδό Dale περίπου στις 5.15 μ.μ. πριν βιαστεί από έναν από αυτούς. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την αστυνομία δείχνουν έναν άνδρα να περπατά κατά μήκος του σημείου φορώντας ξεθωριασμένο τζιν και ένα ριγέ μακρυμάνικο πουκάμισο κάτω από ένα μαύρο τζετ. Το θύμα και η οικογένειά του υποστηρίζονται από έναν ειδικό