Στέφανος Χίος: Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για την απόπειρα δολοφονίας του

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας δολοφονίας κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ψάχνουν να βρουν οι αρχές.Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που τον απειλούσαν και οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία. Ο Στέφανος Χίος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα, ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.


Από εκεί και πέρα, οι αρχές εξετάζουν και υλικό (4 βίντεο και 30 φωτογραφίες), και το οποίο φέρεται να καταγράφει τον δράστη της επίθεσης. Ο άνδρας που είχε στήσει καρτέρι στον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ήταν, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Θυμίζεται πως ο Στέφανος Χίος παραμένει στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής φρουρούμενος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, ενώ από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε να του φέρουν ήταν ο φορητός υπολογιστής του.