Ο ηθοποιός του “Harry Potter”, Devon Murray, θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς


Έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως “Seamus” στις περιπέτειες του Harry Potter, που έφεραν στη ζωή τους λογοτεχνικούς χαρακτήρες και τα μαγικά τοπία της J. K. Rowling. Ο Devon Murray στα 31 του χρόνια, ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς και το χαρμόσυνο νέο έγινε γνωστό από τον ίδιο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στο post που δημοσίευσε, ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως εκείνος και η επί πολλά χρόνια σύντροφός του, Shannon McCaffrey, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Baby Murray – 14 Ιανουαρίου 2021» έγραψε ο Devon Murray στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία απεικονίζεται ένα παιδικό φορμάκι σε γκρι χρώμα και το υπερηχογράφημα της συντρόφου του.


Αρκετοί από τους συμπρωταγωνιστές του στις ταινίες του “Harry Potter” έσπευσαν να τον συγχαρούν για τα υπέροχα αυτά νέα, ανάμεσα στους οποίους η Evanna Lynch και η Scarlett Hannah Hefner.

Η είδηση αυτή έρχεται μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση του πρωταγωνιστή των ταινιών του “Harry Potter”, Rupert Grint, πως έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.