Ναόμι Κάμπελ: Περιμένει το μετρό… γυμνή

Το σούπερ μοντελ, Ναόμι Κάμπελ, στο μετρό της Νέας Υόρκης κρατώντας μόνο την πανάκριβη τσάντα της…

Το 50χρονο supermodel που πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογραφικού διδύμου Inez & Vinoodh και εμφανίζεται να κρατά μόνο την Valentino τσάντα της, περιμένοντας στην αποβάθρα αλλά και ρεμβάζει μέσα στο άδειο βαγόνι του μετρό.

 Οι εκρηκτικές λήψεις έγιναν πέρυσι για την PreFall ‘19 Accessories Campaign του ιταλικού οίκου.


Και μπορεί η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας να έγινε 50 ετών, αλλά οι αναλογίες της ακόμα κόβουν την ανάσα. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα ευχαρίστησε το κοινό που είναι κοντά της τόσα χρόνια και την στηρίζει.
Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα υπήρχε η Ναόμι»

«Θα ήθελα πρώτα να πως ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τις ευχές. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω καταπληκτικούς ανθρώπους στην ζωή μου και είμαι ευγνώμων για τα 50 μου χρόνια σε αυτό τον πανέμορφο πλανήτη, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα έφτανα εδώ. Για εκείνους από εσάς που με υπέμειναν μέσα από τα καλά και τα κακά, τα πάνω και τα κάτω, για εκείνους με κράτησαν στον ίσιο δρόμο, που στέκονται διακριτικά στο πλάι μου, είμαι αιώνια ευγνώμων.

Το ταξίδι μου μέχρι στιγμής, ήταν εξαιρετικά πολύχρωμο, θυμίζοντας πάντα πως είμαι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας κάθε μέρα. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα υπήρχε η Ναόμι. Και όσοι από εσάς (ξέρετε ποιοι είστε) η ειλικρίενια, η συνέπεια και η αγκαλιά σας, σημαίνει τα πάντα για μένα. Σας αγαπώ όλους και ξέρω πόσα σημαίνεται για μένα. Και μαμά, σ’ ευχαριστώ που με έφερες στον κόσμο και μου έδωσες μαθήματα ζωής» αναφέρει σε ανάρτηση της Ναόμι Κάμπελ.

Δείτε τις αδημοσίευτες φωτογραφίες