Χρυσικοπούλου: Αδυνάτισε κι άλλο αρετουσάριστη φώτο με μαγιό

Αυτό το καλοκαίρι θα τη βρει σίγουρα στα πιο αδύνατά της και… το απολαμβάνει φορώντας τα μαγιό που της αρέσουν! Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη με διατροφή έχασε πολλά κιλά και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Αυτό μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ανεβάζει τις τελευταίες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις εξορμήσεις της στην παραλία με τις κόρες της φορώντας υπέροχα μαγιό.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Η δημοσιογράφος ακολουθεί πιστά εδώ και καιρό ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε. Η Ελιάνα είναι πια μισή και οι φωτογραφίες της με μπικίνι και χωρίς ρετούς και φίλτρα αποδεικνύουν περίτρανα ότι κατάφερε να έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Μάλιστα και η Ελένη Μενεγάκη είχε παρατηρήσει την αλλαγή στο σώμα της με την ίδια την Ελιάνα να αποκαλύπτει στον «αέρα» της εκπομπής το μυστικό της διατροφής της.

Η ίδια έχει πει πως την περίοδο που βρίσκεται σε διατροφή καταναλώνει πολλές σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αδυνάτισε και έχει αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο κορμί, δες την στη νέα φωτογραφία της με μπικίνι και χωρίς φυσικά ρετούς και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!