Εξαφάνισης 10χρονης: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» φέρεται να είπε η γυναίκα που πλησίασε τη 10χρονη

«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» φέρεται να είπε μία άγνωστη κυρία στη 10χρονη Μαρκέλλα λίγο μετά το σχολείο και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της στην Θεσσαλονίκη.    Ειδικότερα η μητέρα της μικρής, Δήμητρα Χατζηλεμονιά είπε ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με ένα συμμαθητή της.

Μητέρα Μαρκέλλας: Η κόρη μου δεν γύρισε πότε σπίτι

Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ενώ και η μικρή Μαρκέλλα συνέχισε πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό της όνομά .

«Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά» φώναξε η άγνωστη κυρία με την μαθήτρια να την πλησιάζει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» είπε η μητέρα της μικρής μαθήτριας στο Open.

Πατέρας 10χρονης: Δεν πάει το μυαλό μου σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο

Από την πλευρά του ο πατέρας της 10χρονης τόνισε ότι το μυαλό τους δεν πάει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο και περιέγραψε τη μυστηριώδη γυναίκα που προσέγγισε την κόρη του μετά το σχόλασμα.

Επί ποδός η αστυνομία

Σημειώνεται πως από χτες επί ποδός βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες χτενίζουν όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης ενώ στην μάχη εντοπισμού της μικρής Μαρκέλλας έχουν ριχτεί και εθελοντές.

Παρ΄όλο που το σπίτι της μικρής Μαρκέλλας απέχει μόλις 200 μέτρα από το σχολείο, η μητέρα της 10χρονης δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλέφωνο σχετικά με την τύχη της κόρης της.

Η Μαρκέλλα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 και 46 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια και είχε μαζί της γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.