Zontes: Ετοιμάζει το ισχυρότερο 300άρι scooter

Στην χώρα μας, η Zontes έγινε γνωστή φυσικά μέσω της Daytona, με τα μοντέλα της σειράς 310: T310, X310, R310 και ούτω καθεξής, που σημείωσαν μάλιστα και μεγάλη επιτυχία. Η εταιρεία όμως ετοιμάζεται να εισέλθει και στην κατηγορία των scooters, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές του εξωτερικού. Μάλιστα, το scooter κυκλοφόρησε ήδη σε φωτογραφίες, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από Αγγλικές πηγές, το μοντέλο ονομάζεται Zontes ZT300T-M και θα είναι το ισχυρότερο scooter στην κατηγορία των 300 κυβικών, αφού θα αποδίδει 33 ίππους. Στυλιστικά, το ZT300T-M είναι, χαρακτηριστικά για Zontes, ακραίο με έντονη φουτουριστική εμφάνιση και αιχμηρή σχεδίαση, τουλάχιστον από όσα αποκαλύπτουν οι πρώτες εικόνες.
 
Το μοντέλο, σε επίπεδο εξοπλισμού, αναφέρεται ότι θα φέρει ABS 9.1 της Bosch και εμείς περιμένουμε ότι, επίσης χαρακτηριστικά για την εταιρεία, το μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο πλούσια, με οθόνη για τις ενδείξεις και αρκετά ενδιαφέροντα «καλούδια». Όπως λένε οι πηγές από το εξωτερικό, είναι πολύ πιθανόν το ΖΤ300Τ-Μ να αποτελέσει μέρος της γκάμας 2021 της εταιρείας.
 
Θα δούμε το μοντέλο και στην χώρα μας; Καθόλου απίθανο και μάλιστα, το ΖΤ300Τ-Μ αναμένεται να είναι και πολύ προσιτό, όπως και όλα τα μοντέλα Daytona by Zontes που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Οι νέες μάρκες δείχνουν τα δόντια τους και απειλούν «παραδοσιακούς» παίκτες στις κατηγορίες. Πιστεύετε ότι το μοντέλο μπορεί να έχει  επιτυχία; Να το κάνουμε και λίγο καλύτερο; Το γκρι-κόκκινο μοντέλο που διακρίνεται στην παρακάτω εικόνα, είναι επίσης ένα νέο scooter από την Zontes, στα 125 κυβικά, που επίσης ετοιμάζεται!