Ο «mister απιστία»:Κεράτωσε τη γυναίκα του με τουλάχιστον 20 γυναίκες

Κατά συρροήν άπιστος αποδεικνύεται ο πρώην σύζυγος της Σάντρα Μπούλοκ, Τζέσε Τζέιμς.   Ο 50χρονος σταρ ριάλιτι σόου, ο οποίος χώρισε το 2010 από τη διάσημη ηθοποιό, όταν μια σειρά από γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι είχαν παράλληλη σχέση μαζί του, φέρεται ότι απάτησε και την τελευταία σύζυγο του Αλέξις Ντε Τζόρια με τουλάχιστον 20 γυναίκες στη διάρκεια του γάμου τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 50χρονος Τζέιμς, ο οποίος ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την Ντε Τζόρια πριν από μερικές μέρες, ήταν σταθερός πελάτης σε ιστοσελίδες για γρήγορο σεξ, έστελνε μηνύματα μέσω Snapchat, instagram, Facebook και της εφαρμογής Voxer σε δεκάδες γυναίκες ικετεύοντας για σεξ, ενώ δεν δίσταζε να βάλει τις ερωμένες του μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τη σύζυγο του κατά την απουσία της.

Όταν αυτό δεν ήταν εφικτό, τις συναντούσε σε δωμάτια ξενοδοχείων του Οστιν, όπου ζούσε.


Η σύζυγος του υποπτεύθηκε αρκετές φορές ότι ήταν άπιστος απέναντι της, ωστόσο εκείνος αντιδρούσε επιθετικά κάθε φορά που του εξέφραζε τις ανησυχίες της.

«Η Αλέξις αισθάνεται ταπεινωμένη. Ο Τζέσε την απατούσε από την εποχή της πρώτης γνωριμίας τους, δεν σταμάτησε ποτέ. Τώρα συνειδητοποιεί πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση» αναφέρουν φίλοι του πρώην ζευγαριού, εκτιμώντας ότι στα επτά χρόνια του γάμου τους εκείνος είχε κοιμηθεί με τουλάχιστον 20 γυναίκες.

Πηγή: espresso