Ο 'πόλεμος' Ελλάδας-Τουρκίας για τον Σλούκα ξεκίνησε στο Instagram

Ο Κώστας Σλούκας το έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση, πως η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν η κινητήρια δύναμη που τον οδήγησε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και τον έπεισε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ, ο πολυνίκης προπονητής έχει δώσει ήδη το 'ΟΚ' στη διοίκηση της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του, με μείωση 50% στο μπάτζετ της νέας σεζόν, με την επικύρωση της συμφωνίας να αναμένεται μετά τη λήξη των μέτρων πανδημίας στην Τουρκία.

Πιθανότατα μια τέτοια εξέλιξη να σηματοδοτεί και την παραμονή του Σλούκα στην ομάδα, χωρίς όμως αυτό να είναι επιβεβαιωμένο μέχρι στιγμής. Αυτό το παραθυράκι αβεβαιότητας, σε συνδυασμό με τον δεδομένο θαυμασμό προς το πρόσωπο του από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά και το διαρκώς 'ζεστό' ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για να τον χρίσει ηγέτη του, έχουν δημιουργήσει έναν μίνι 'πόλεμο' φανατικών οπαδών στο Instagram. Συλλέξαμε παρακάτω ένα δείγμα από τις σελίδες θαυμαστών του Σλούκα αλλά και το account του ίδιου του παίκτη, για να διαπιστώσουμε αν τελικά μπορούν οι εστίες αυτού του 'πολέμου' να έχουν κάποιον νικητή. Ποιος μπορεί να πείσει τον Σλούκα να παίξει στην ομάδα του;

Ο 'πράσινος' Σλούκας


Εδώ έχουμε ένα fan page που δημιουργήθηκε μόνο για να μας χαρίσει ένα σύνθημα. Είναι το "ΣΛΟΥΚΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ". Τίμιες και ξεκάθαρες προθέσεις.
Ο 'κόκκινος' Σλούκας


Η σελίδα 'Sluk is Red' δημιουργήθηκε μάλλον ως απάντηση στην παραπάνω, με περιγραφή:"Ο Κωσταρας θα πιάσει λιμάνι μέσα στο καλοκαίρι να μου το θυμηθείτε αυτο!!!!" Της δίνουμε έναν πόντο για την απόλυτη σιγουριά της.
Ο Κύριος Σλούκας


'Sloukasbey' στα τούρκικα σημαίνει 'Ο Κύριος Σλούκας'. Ξεκάθαρα εδώ υπάρχει σεβασμός στον Σλούκα από τον φίλο της Φενέρμπαχτσε που έφτιαξε τη σελίδα, αλλά βαρέθηκε λίγο, κάνοντας μονοψήφιο αριθμό post.
Σλούκας, ο κύριος μας

Άλλη μια σελίδα θαυμασμού και αγάπης προς τον Σλούκα από οπαδό της Φενέρμπαχτσε, με αρκετή επιμέλεια και πληθώρα δημοσιεύσεων, όλες στοχευμένες προς τον αγαπημένο του γκαρντ. Τον κύριο του (beyim).

Ο ορίτζιναλ φαν

Κονταροχτυπιέται με τον Έλληνα @Kostas_Sloukas_Fan σε φανατισμό και του δίνουμε πόντους για τη δουλειά που έχει ρίξει στην καλαισθησία αρκετών post.
Ο αυθεντικός Σλούκας

Πρόκειται φυσική για το account του ίδιου του Σλούκα, εκεί όπου τις τελευταίες 3 εβδομάδες γίνεται μια πραγματική 'επίθεση αγάπης' από οπαδούς με "Κώστα, έλα, μας έχει πιάσει τρέλα" και άλλα συνθήματα οπαδικής αγάπης και αμηχανίας.