Ισμήνη Νταφοπούλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

Ένα Πάσχα αλλιώτικο από τα άλλα βιώσαμε όλοι οι Έλληνες πολίτες και μη, αφού φέτος έπρεπε να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας και να μείνουμε μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Αρκετοί είναι αυτοί που έκαναν Πάσχα μόνοι τους χωρίς την οικογένειά τους, ανεβάζοντας κάποιο post στο Instagram, ευχόμενοι για μια καλύτερη συνέχεια.

Πολλά ήταν και τα post των celebrities με τα παιδιά τους όμως, που γιόρτασαν μαζί. Μία από τις φωτογραφίες που μας εξέπληξε ευχάριστα και δεν περιμέναμε να δούμε είναι αυτή της Ισμήνης Νταφοπούλου με την κορούλα της. Το γνωστό μοντέλο μας έδειξε για πρώτη φορά την κόρη της και το Instagram έλιωσε.

Στη φωτογραφία η Ισμήνη κρατάει αγκαλιά την πέντε μηνών κορούλα της και τη σηκώνει ψηλά και είναι η πιο όμορφη εικόνα της ημέρας. Η Ισμήνη είναι απίστευτα χαμογελαστή κι ευτυχισμένη, κι ενώ δεν βλέπουμε το προσωπάκι της μικρής, πιστεύουμε πως το ίδιο χαμογελάει και η μικρούλα. Η Καλλιόπη όπως μας έχει αποκαλύψει πως είναι το όνομα της κόρης της, είναι ντυμένη στα ροζ, και είναι πραγματικά μια γλύκα.

Δες τις φωτογραφίες