Την «πέθανε» στο Facebook γιατί ερωτεύτηκε τον άντρα της

Μια πρωτοφανής ιστορία εκτυλίχθηκε στη Λάρισα όταν μια γυναίκα «πέθανε» μέσω Facebook μια άλλη, γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της.
Η 28χρονη που έπεσε θύμα της μακάβριας φάρσας μίλησε μάλιστα σε τοπικό κανάλι της Λάρισας για να αποδείξει ότι είναι… ζωντανή.


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, όλα συνέβησαν την Κυριακή όταν σε ένα προφίλ στο Facebook που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα (σύμφωνα με το ονοματεπώνυμο) δημοσιεύτηκε μία ανάρτηση σχετικά με τον θάνατο μιας δήθεν φίλης της στο Facebook, σε τροχαίο. Στην ανάρτηση είχε γίνει και tag ο λογαριασμός του ανυποψίαστου θύματος, ώστε το «τραγικό συμβάν» να κοινοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ακολούθησε «βροχή» σχολίων κάτω από την ανάρτηση, με αρκετούς να εκφράζουν τη θλίψη τους, ενώ άλλοι, πιο καχύποπτοι, διερωτήθηκαν εάν πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα.

Τελικά, αποδείχθηκε πως πράγματι ήταν μια αρρωστημένη ενέργεια που προκάλεσε σοκ στους συγγενείς και φίλους της συγκεκριμένης γυναίκας. Αρκετοί μάλιστα τηλεφώνησαν για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους ενώ άλλοι έσπευσαν στο σπίτι για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.
Η αντίδραση του «θύματος» μόλις συνειδητοποίησε την απάτη

Μετά από τον χαμό που προκλήθηκε το «θύμα» έσπευσε με βίντεο που ανέβασε στο δικό της προφίλ να καθησυχάσει τους φίλους της, λέγοντας πως είναι καλά, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει τη γυναίκα που έκανε τη φάρσα.

«Είναι μια γυναίκα γύρω στα 25, από τον Τύρναβο. Είχε δει τον άντρα μου σε ένα πανηγύρι παλιά και τον είχε ερωτευτεί. Ποτέ δεν ήταν μαζί, τον πολιορκούσε» είπε, σημειώνοντας ότι την έχει ενοχλήσει και στο παρελθόν.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η ανάρτηση κατέβηκε, ενώ προανήγγειλε ότι θα πάει δικαστικά την ερωτευμένη αντίζηλο.