Το Madame Tussauds… χώρισε Μέγκαν και Χάρι από τη βασιλική οικογένεια!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βρετανία μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (8/1) την απόφασή του να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, ζητώντας να γίνουν πλέον οικονομικά ανεξάρτητοι και να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής, κάτι που προκάλεσε την οργή  της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε ουσιαστικά την είδηση από την τηλεόραση.
Έτσι, τη στιγμή που Χάρι και Μέγκαν βάλλονται από τα βρετανικά ΜΜΕ, το μουσείο Madame Tussauds έσπευσε να τους… χωρίσει από την υπόλοιπη βρετανική οικογένεια.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν η βρετανική Daily Mail, οι κέρινες φιγούρες του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τοποθετήθηκαν σε διαφορετική θέση από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.
Μέχρι πρότινος, τα κέρινα ομοιώματα του Χάρι και της Μέγκαν στέκονταν δίπλα στη Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου.
Ο υπεύθυνος του μουσείου δήλωσε πως πλέον οι φιγούρες του Χάρι και της Μέγκαν δεν θα είναι στο σετ της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο λόγω της δημοτικότητάς τους θα παραμένουν ανάμεσα στα εκθέματα.