Ελληνικό brand espresso «κατακτά» τους λάτρεις του καφέ

Ένα 100% ελληνικό brand espresso έχει κατακτήσει το τελευταίο διάστημα την αγορά του καφέ, καθώς οι καταναλωτές που έχουν τη δυνατότητα να βρουν το αγαπημένο τους ρόφημα στα ράφια του σούπερ μάρκετ, το τιμούν δεόντως.

Ο καφές Dimello Retail συσκευάζεται στην Ελλάδα από την KAFEA TERRA SA και είναι ένας καφές που ξεκίνησε από την επαγγελματική αγορά και έφτασε στο ντουλάπι του σπιτιού μας, πάντα με την ίδια ποιότητα που τον καθιέρωσε σε μεγάλη μερίδα των επαγγελματιών της εστίασης. Ο καφές Dimello Retail διατίθεται στα καταστήματα προς λιανική πώληση και πλέον οι λάτρεις του και οι πιστοί του οπαδοί έχουν… την κατάσταση στα χέρια τους!

2
Ο Dimello Retail είναι ένα ελληνικό brand καφέ espresso με διεθνή ποιοτικά standard και βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τον Απρίλιο 2017, όταν το μεράκι και η αγάπη των δημιουργών του για τον espresso μετουσιώθηκε σε πραγματικότητα. «Πίσω» από τον Dimello άλλωστε βρίσκεται η KAFEA TERRA SA, μια 100% ελληνική βιομηχανική εταιρία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, με εξειδίκευση στον espresso, οι εγκαταστάσεις της οποίας διαθέτουν μια διαρκώς αναβαθμιζόμενη, υπερσύγχρονη μονάδα. Εκεί γίνεται η πλήρης επεξεργασία του πράσινου καφέ, που φτάνει από όλες τις καφεπαραγωγούς περιοχές του πλανήτη, επιλέγεται, καθαρίζεται, γίνεται χαρμάνι, καβουρδίζεται και στη συνέχεια συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ενώ αυστηροί έλεγχοι σε όλη τη γραμμή παράγωγης εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητά του. Με την αξιοποίηση υπερσύγχρονων μεθόδων και μηχανημάτων, αλλά και το πάθος και την αφοσίωση του προσωπικού, εξασφαλίζεται η αρίστη και αψεγάδιαστη σύνθεση των χαρμανιών του Dimello Retail.

3
Με τον τρόπο αυτό και με τη βοήθεια του νέου ειδικού μύλου άλεσης καφέ espresso με τελευταίας τεχνολογίας δυνατότητες micro-adjustment (μικρορύθμισης), αλλά και της νέας υπερσύγχρονης υπεραυτόματης συσκευαστικής γραμμής με όλους τους δυνατούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, προκύπτουν τέσσερα νέα χαρμάνια espresso (FORZA, MEZZO, RICCO, AROMA), ένα πρωτοποριακό χαρμάνι decaffeinated (DECAF) με καφέ που έχει υποστεί αποκαφεΐνωση αποκλειστικά με νερό, χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο, αλλά και ένα ιδιαίτερο χαρμάνι σε σπυρί (AROMA), για όσους προτιμούν να αλέθουν τον espresso μόνοι τους.

4
Ο Dimello Retail ξεχωρίζει ήδη από την συσκευασία του, καθώς ο καταναλωτής, πριν γευτεί τα χαρμάνια, τα βλέπει συσκευασμένα σε αλουμινένια σακούλα, με εύκολο πρακτικό άνοιγμα easy open και «tin tie», μια ειδική ταινία που διευκολύνει τη χρήση αλλά και συμβάλλει στη σωστή συντήρηση του καφέ. Φυσικά ο καφές είναι συσκευασμένος σε προστατευτική ατμόσφαιρα, όπου αφαιρείται το οξυγόνο και προστίθεται άζωτο, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτος μέχρι το άνοιγμα της συσκευασίας, ενώ με τη «βαλβίδα μονής ροής αέρα», εκτονώνονται τα επιπλέον αέρια που ελευθερώνονται από τον φρεσκοκαβουρδισμένο και φρεσκοαλεσμένο καφέ. Τα έντονα και καθαρά mat χρώματα: Κόκκινο, μπλε, πράσινο, μαύρο, θαλασσί, και το μεγάλο, έντονο, glossy λογότυπο με τις ιδιαίτερες γραμματοσειρές stencil, συνθέτουν μια υψηλής αισθητικής συσκευασία, ισάξια του ίδιου του καφέ, που ανεβάζει τα στάνταρτ σε διεθνή επίπεδα. Πλέον, ο Dimello Retail διαθέτει και χαρμάνια FILTER, δηλαδή δύο ξεχωριστά χαρμάνια (BOLD & MILD) και τέσσερα μονοποικιλιακά (SINGLE ORIGINS): BRAZIL, ETHIOPIA, GUATEMALA, COLLOMBIA, που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της χώρας από την οποία προέρχονται, τόσο στην ουσία της γεύσης, όσο και στη συσκευασία.
Με τον Dimello Retail έχουμε τον καφέ που έχουμε επιλέξει στο σπίτι μας, με το ίδιο επίπεδο που τον βρίσκουμε και στην αγαπημένη μας καφετέρια. Η επιλογή είναι στο χέρι μας και είναι εντελώς δική μας υπόθεση!