Χάρι – Μέγκαν : Οταν η βασίλισσα Ελισάβετ τους «εξαφάνισε» από το παλάτι

Αυτόνομη πορεία μακριά από το παλάτι χαράσσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ταράσσοντας τη βασιλική οικογένεια.

Η σημερινή τους απόφαση, αν και μη αναμενόμενη, έρχεται σε συνέχεια της ρήξης τους με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ το προηγούμενο διάστημα είχε φροντίσει να στείλει τα μηνύματά της προς το ζεύγος.
Χαρακτηριστικότερο όλων ήταν το φόντο δίπλα στο οποίο κινηματογραφήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, καθώς στις φωτογραφίες που είχε στο γραφείο της η Ελισάβετ στο πράσινο δωμάτιο του παλατιού κάποιοι έλειπαν.
Στα δεξιά της Ελισάβετ, όπως φαίνεται, είναι μια φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα, του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγου της Φίλιππου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογένειά του.
Πουθενά, ωστόσο, δεν υπήρχε φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν, ούτε του γιου της πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της πριγκίπισσας Άννας.
Ειδικοί πάντως, εκτίμησαν ότι η βασίλισσα ήθελε να δώσει βάρος στους άμεσους διαδόχους του βρετανικού θρόνου.

Χωριστά στις γιορτές

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από το Σάντριχαμ, όπου συγκεντρώνεται παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.
Το ζευγάρι βρέθηκε για διακοπές στον Καναδά όπου πέρασε χρόνο με τους φίλους της Δούκισσας του Σάσεξ και την μητέρα της.
Δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που ήλπιζαν ότι θα επέστρεφαν έστω για το γιορτινό γεύμα που διοργανώνει η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη…