Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Όλα θέλουν υπομονή και επιμμονή για να πετύχουν. Θα δείτε βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερη αισιοδοξία και καλύτερη διάθεση. Όλα πάνε περίφημα.

Κριός

Καλή επικοινωνία με τους γονείς και τους φίλους. Δώστε χρόνο να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας τον οποίον ξεχνάτε. Στα ερωτικά αδιαφορείτε πλήρως.

Ταύρος

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε την υπομονή να διαχειριστείτε ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Στα αισθηματικά δεν ξέρετε κυριολεκτικά τι θέλετε.

 Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά. Στα ερωτικά πεισμώνετε με το ταίρι σας ενώ μία νέα ερωτική πρόταση πιο «παράλληλη» εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Να κάνετε υπομονή γιατί οι όψεις δείχνουν νεύρα και ένταση. Στα ερωτικά όσοι έχτε σχέση μη γκρινιάζετε. Οι ελεύθεροι δε θέλετε κάτι αυτόν τον καιρό.

Λέων

Να σκέφτεσαι την καριέρα σου όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα να ασχοληθείς. Υπάρχει πιθανότητα να κανονίσεις ένα ταξίδι γιατί θέλεις μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου η οποία σε «πνίγει».

Παρθένος

Δώστε έμφαση στη δουλειά σας και μην αφήνετε τα ερωτικά και τα επαγγελματικά να σας επηρεάσουν στον ελεύθερο σας χρόνο. Σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι για 2 με 3 μέρες.

Ζυγός

Σας έχει λείψει μία παλιά σας φίλη και θα θέλατε να της μιλήσετε ξανά. Ερωτικά είναι η τυχερή σας μέρα και θα έχετε αρκετό φλερτ.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά έχετε πίεση η οποία βγαίνει σε ψυχοσωματικά και πρέπει να χαλαρώσετε. Να κοιμάστε καλύτερα και να μην παραμελείτε τον εαυτό σας.

Τοξότης

Αναρωτιέστε γιατί δεν παίρνετε καλύτερη θέση στη δουλειά και η απάντηση είναι γιατί βιάζεστε. Στα αισθηματικά δε θέλετε προσπαθήσετε για κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως

Οικονομικά δε σπαταλάτε καθόλου άσκοπα. Στα ερωτικά δε φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο στον ορίζοντά σας. Δεν το ψάχνετε κιόλας.

Υδροχόος

Νιώθετε πολύ ωραία με το εργασιακό σας περιβάλλον. Στα οικονομικά δείξτε λίγη προσοχή να τα ξοδεύετε εκεί που πρέπει. Τα συναισθηματικά σας θα επηρεαστούν από έναν νέο έρωτα.

Ιχθύς

Δώσε βάση στα επαγγελματικά και στα ερωτικά. Στο θέμα του σεξ και του έρωτα, απλά περίμενε και σύντομα θα έρθει η ευκαιρία.