Μπέττυ Μπαζιάνα: Μετατράπηκε σε fashion icon σε έξοδο με τον Τσίπρα

Έχουμε να τη δούμε καιρό. Η Μπέττυ Μπαζιάνα φαίνεται πως δεν επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας καθώς τον τελευταίο καιρό δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της, Αλέξη Τσίπρα.
Να θυμίσουμε πως η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν τον Σεπτέμβρη, στις Νύχτες Πρεμιέρας όπου παρακολούθησε την ταινία «Sorry we missed you». Άλλωστε πάντα έκανε λίγες και προσεγμένες εμφανίσεις!
Πριν μερικές μέρες όμως το πρώην πρωθυπουργικό ζεύγος έκανε μια νυχτερινή έξοδο, σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Μπέττυ Μπαζιάνα προτίμησε να ντυθεί σε totally black outfit, επιλέγοντας ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Με μαύρη στενή δερμάτινη φούστα μέχρι το γόνατο, μαύρο δαντελωτό top και ένα leather μακρύ jacket, με natural make up και έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη (που είναι και το αγαπημένο της) φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τη μόδα. Απλή και χαμογελαστή, έδειχνε ν΄απολαμβάνει την βραδιά έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο και εκλεκτούς φίλους της.

Δες το look της στην gallery που ακολουθεί. Πώς σχολιάζεις την εμφάνισή της;


Πηγή: plus.queen.gr