Δήμαρχος «έφαγε» κλήση από την Τροχαία και… μοίρασε συγχαρητήρια

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην τροχαία Σερρών για την κλήση που έλαβε για παράνομο παρκάρισμα που έλαβε εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο δήμαρχος Σερρών πάρκαρε παράνομα, ωστόσο η Τροχαία του έκοψε κλήση. Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης είχε παρκάρει το ιδιωτικό του αυτοκίνητο σε χώρο, όπου επιτρεπόταν μονάχα η στάθμευση υπηρεσιακών αυτοκινήτων.
Ο κ. Χρυσάφης δημοσιοποίησε την κλήση και τα συγχαρητήριά του στον λογαριασμό του στο Facebooκ, κάνοντας, μεταξύ άλλων, λόγο για «σωστό μήνυμα που εκπέμπεται» μέσω του περιστατικού.

To μήνυμά του

«Θα ήθελα να συγχαρώ το όργανο της τάξης που μου βεβαίωσε παράβαση παράνομης στάθμευσης στον χώρο της αυτοκινήτων του Δήμου. Ήταν απολύτως δίκαια η κλήση από την στιγμή που το συμβατικό μου όχημα δεν αναγράφεται στην σήμανση και δεν αφορά κανέναν το γεγονός ότι ήμουν εκεί για δουλειά του Δήμου» τονίζει σε δημοσίευσή του στο Facebook.
Όπως επισημαίνει, «πρέπει πρώτα απ’ όλους οι αιρετοί να υφίστανται τις επιπτώσεις των όποιων παραβάσεων γιατί μόνο έτσι εκπέμπεται το σωστό μήνυμα! «Η κλήση πληρώθηκε άμεσα γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο!» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος με την ανάρτησή του να έχει εκατοντάδες «μού αρέσει» και επιδοκιμαστικά σχόλια.