Αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Πρέπει να δείξουν όλα τα ζώδια υπομονή στις νέες προκλήσεις που έρχονται στα επαγγελματικά και κυρίως στα ερωτικά τους. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες άμεσα και χωρίς κόπο.

Κριός

Έχετε άγχος για τη δουλειά επειδή δεν ξέρετε αν θα σας κρατήσουν ή όχι. Δείξτε έμφαση στα ερωτικά και δώστε σημασία στον σύντροφό σας ο οποίος νιώθει παραμέληση.

Ταύρος

Έχετε πολλές αλλαγές μπροστά σας. Επαγγελματικά είστε καλά απλά στα ερωτικά δεν έχετε χρόνο να ανταποκριθείτε με τον τρόπο που θα έπρεπε. Δείξτε υπομονή.

Δίδυμοι

Αγαπάτε τον σύντροφό σας αλλά δεν προλαβαίνετε να ρυθμίσετε τον ελεύθερό σας χρόνο διότι σας πιέζουν οι συνθήκες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλιώς θα έχετε άγχος.

Καρκίνος

Είστε χαρούμενοι με τις νέες εξελίξεις που σας πλησιάζουν και γνωρίζετε ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα και αποτελεσματικά. Τα πάτε περίφημα σε όλους τους τομείς.

Λέων

Δε γνωρίζετε αν ξέρετε τι θέλετε. Πρέπει να βάλετε στόχους τους οποίους θα εκπληρώνετε τη στιγμή που χρειάζεται. Να είστε χαρούμενοι που έχετε κάποιον να σας αγαπάει.

Παρθένος

Έχετε άγχος γιατί νιώθετε ότι έρχονται αρκετές αλλαγές στα οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Θα δείξετε θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μην ανησυχείτε, όλα καλα.

Ζυγός

Σκέφτεστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά με αποτέλεσμα να σας στερεί πολλές ώρες ελεύθερου χρόνου. Σας αρέσει η καθημερινότητά σας και δε σας ενοχλεί η έντονη και βαρετή ρουτίνα.

Σκορπιός

Χαρίζετε εκπλήξεις και χαμόγελα στους γύρω σας. Έχουν εντυπωσιαστεί όλοι από την αισιοδοξία σας. Τα επαγγελματικά σας αναπτύσσονται πολύ καλά και σωστά. Είστε χαρούμενοι.

Τοξότης

Έχετε στόχους για ένα καλύτερο αύριο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε κουραστεί. Να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον στους οικείους σας που το έχουν ανάγκη.

Αιγόκερως

Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πραγματοποιήσετε. Είστε χαρούμενοι που αυτά που κάνετε έχουν θετικό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συνεχίστε έτσι.

Υδροχόος

Είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να το πιστέψετε. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας συνέχεια γιατί θα σας κουράσει η πολλή μιζέρια και γκρίνια.

Ιχθύς

Δείξτε προσοχή σε εκείνα που σας ενδιαφέρουν όπως το τι θα γίνει στο άμεσο επαγγελματικό σας μέλλον. Κατά τα άλλα όλα γύρω σας μοιάζουν θετικά.