Άστον Βίλα – Λέστερ 1-4

Η Λέστερ έχει βαλθεί να τρελάνει και πάλι τον κόσμο, πραγματοποιώντας μια σεζόν ανάλογη με την ιστορική του 2016, όπου πανηγύρισε τον τίτλο.
Οι Αλεπούδες καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες και την Άστον Βίλα εκτός έδρας, επιβλήθηκαν με 4-1 και έφτασαν αισίως 8 συνεχόμενες νίκες.
Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερ έχει «κάτσει» στον λαιμό της Λίβερπουλ, που ουσιαστικά η μοναδική απειλή που δέχεται για τον τίτλο είναι η Λέστερ, που βρίσκεται και πάλι στο -8 από τους κόκκινους.
Η Λέστερ έπαιξε απολαυστικό ποδόσφαιρο και στο Villa Park, δείχνοντας ότι έχει και φέτος τα «άντερα» να κάνει κάτι αντίστοιχο με πριν από τρία χρόνια όταν πανηγύρισε τον τίτλο.
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τα δόντια τους και στο 20′ με τον Βάρντι άνοιξαν το σκορ. Στη συνέχεια οι αλεπούδες έκατσαν πιο πίσω και «χτύπησαν» στην κόντρα, με τον Ρότζερς να έχει το μαγικό ραβδάκι και ότι και να θέλει να το πετυχαίνει.
Πράγματι η Λέστερ μετά το γκολ του Βάρντι είχε πολλές κόντρες στο ανοιχτό γήπεδο και σε μια από αυτές έκανε το 2-0 με τον Ιχεανάτσο στο 41′. Η Βίλα δυο λεπτά αργότερα μπήκε και πάλι στο ματς με τον Γκρίλις, όμως στο δεύτερο μέρος ο Έβανς έκανε το 3-1 και επανέφερε την τάξη στο 49′.
Η Λέστερ συνέχισε στον ρυθμό της… αντεπίθεσης και με σκόρερ και πάλι στον Βάρντι, ο οποίος σκοράρει σερί επί 8 αγωνιστικές στο 75′ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μιας ακόμα ανεπανάληπτης εμφάνισης.