Πρώην γραμματέας Φρουζή: Δεν γνωρίζω για χρηματισμό πολιτικών - Πάντα κρατούσε τροχήλατη βαλίτσα

Παντελή άγνοια για τα περί χρηματισμού πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της Novartis δηλώνει η πρώην γραμματέας του άλλοτε ισχυρού άνδρα της εταιρείας Κωνσταντίνου Φρουζή.Tου Γιώργου Λυκουρέντζου
Καταθέτοντας στην επιτροπή προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής η κα. Μαραγγέλη τόνισε ότι δεν γνωρίζει για χρηματισμούς πολιτικών, ούτε ότι είδε ποτέ τον κ. Φρουζή να αποχωρεί από την εταιρεία με τροχήλατες βαλίτσες.

Η μάρτυς ερωτήθηκε ονομαστικά για τους κ.κ Λοβέρδο, Αβραμόπουλο, Στουρνάρα και Λυκουρέντζο για τους οποίους δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια δήλωσε ότι ο κ. Φρουζής εκ του θεσμικού του ρόλου στον ΣΦΕΕ και μόνο όφειλε να συναντά πολιτικά πρόσωπα. Ήταν η αρμοδιότητα του.

Ο Φρουζής πάντα κρατούσε μια τροχήλατη βαλίτσα

Ερωτηθείσα πάντως για την περίφημη τροχήλατη βαλίτσα η κα Μαραγγέλη φέρεται να δήλωσε πως ο κ. Φρουζής πάντα κρατούσε μια μαύρη βαλίτσα Samsonite με ροδάκια.

Πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για βαλίτσα με χρήματα από τον κ. Φρουζή προς τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν έφευγε ο Φρουζης από το γραφειο του θα τον έβλεπε και η ίδια και πολλοί άλλοι και ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο.