El Camino : Κυκλοφόρησε η ταινία – συνέχεια του Breaking Bad

Oι θαυμαστές του Breaking Bad θα μπορέσουν επιτέλους να μάθουν τη μοίρα του Τζέσε Πίνκμαν (Jesse Pinkman) μετά το τέλος της σειράς.
Η τηλεταινία, που συνεχίζει τη σειρά-φαινόμενο, κυκλοφόρησε την Παρασκευή από το Netflix. To όνομα αυτής είναι «El Camino»: πρόκειται για το αυτοκίνητο με το οποίο ο Τζέσε διαφεύγει από καρτέλ το οποίο τον κρατούσε αιχμάλωτο χάρη στη βοήθεια του Ουόλτερ Ουάιτ (Walter White).
Η υπόθεση της ταινίας κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την κυκλοφορία της. Σε αυτήν, βλέπουμε την προσπάθεια του Πίνκμαν – μετά την απόδρασή του – να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και να ξεκινήσει μία κανονική ζωή.

Το backstage της ταινίας

Μυστήριο κάλυπτε και ποιοι ηθοποιοί θα επέστρεφαν για αυτήν την ταινία, πέρα από τον πρωταγωνιστή Aaron Paul.
Τελικά, πολλοί…. παλιοί καλοί πρωταγωνιστές κάνουν μία εμφάνιση. Από τον πρωταγωνιστή Vince Gilligan, μέχρι τον «κακό» Jesse Plemmons, τον πρωταγωνιστή του spin-off «Better Call Saul» Jonathan Banks και την παλιά αγαπημένη του Τζέσε, Krysten Ritter, οι φανς της σειράς δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι από τους ήρωες που θα κάνουν το comeback τους στην ταινία.
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τα παρασκήνια, όπου όλοι οι ηθοποιοί μοιράζονται τον ενθουσιασμό τους για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Jesse και για το πώς η επανένωση του cast και του συνεργείου τούς έκανε να νιώσουν τόσο οικεία.