Παναθηναϊκός: «Χαλασμένο τηλέφωνο» με Μπουζούκη

Μία αποστροφή του λόγου του Νίκου Νταμπίζα όσον αφορά τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Μπουζούκη, παρερμηνεύτηκε από ορισμένους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα.
Mία αποστροφή του λόγου του Νίκου Νταμπίζα, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη επέφερε παρερμηνείες δίχως να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ανέφερε χαριτολογώντας ότι σε κάποια φάση της διαπραγμάτευσής του με τον Μπουζούκη του είπε ότι «εάν δημοσιοποιούσαμε κάποια πράγματα δεν θα μπορούσες να κινηθείς εύκολα στο δρόμο».
Μία φράση που παρερμηνεύτηκε από ορισμένους, καθώς το νόημα των λεγομένων του Νταμπίζα αφορούσε στο να αντιληφθούν άπαντες στην ομάδα ότι το κλαμπ δεν δημοσιοποιεί φυσιολογικές εντάσεις σε φάση διαπραγματεύσεων συμβολαίων και «προστατεύει» τις επαφές μαζί τους.

Προφανώς και δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς άπαντες αναγνωρίζουν ότι εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, ο Μπουζούκης διαθέτει και εξαιρετικό χαρακτήρα, ενώ η γενικότερη στάση και συμπεριφορά του είναι αψεγάδιαστη.