Όχι δάκρυα για εσένα, τεράστιε Ντουέιν Ουέιντ! (vids)

O «Flash», μετά από 16 χρόνια δόξας και σπουδαίων επιτυχιών, μεταξύ των οποίων 3 πρωταθλήματα με το σύλλογο, αποχαιρετά την ενεργό δράση, παίζοντας σε αυτό το ματς, το τελευταίο του εντός
έδρας στην καριέρα του. Απομένει άλλο ένα παιχνίδι στο Μπρούκλιν με τους Νετς, αλλά η γιορτή που στήθηκε για χάρη του, θα του μείνει αξέχαστη.
Κι αν η υποδοχή του στο παρκέ και τα πρώτα του λόγια συγκίνησαν, το πάρτι δε σταμάτησε εκεί. Σε κάθε καλάθι του, ο «Flash» γινόταν αντικείμενο αποθέωσης και, λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης, σε μια συμβολική κίνηση, ο Έρικ Σπόλστρα έριξε τον ίδιο και τον Ουντόνις Χάσλεμ στο παρκέ, δύο παίκτες που έγραψαν την ιστορία αυτής της ομάδας τα τελευτάια 16 χρόνια.
Ο Ουέιντ, μετά τον αγώνα, πήρε ξανά το λόγο και, απευθυνόμενος στους φίλους των Χιτ, είπε: «Βρίσκομαι εδώ ως ο πιο ευγνώμων άνθρωπος σε όλη την πολιτεία της Φλόριντα. Παίζω εδώ το τελευταίο παιχνίδι μου και μπορεί να μην κλαίω απ' έξω, αλλά μέσα μου είμαι τόσο συγκινημένος και είναι τόσο απλό: Σας αγαπάω».