Κάθετος ο Δώνης για το fair play της Τούμπας: «Έχουν άδικο οι παίκτες της Λαμίας!» (vid)

Θέση για τη φάση του fair play στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, πήρε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του στην «Αθλητική Κυριακή» τονίζοντας πως οι παίκτες των φιλοξενούμενων διαμαρτύρονται άδικα.Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιώργος Δώνης:
«Θεωρώ πως σε αυτή τη φάση έχουν άδικο να αντιδρούν οι παικτες της Λαμιας στους παίκτες του ΠΑΟΚ, γιατί δεν είναι υποχρεωμένος ο αντίπαλος όταν ένας τραυματίζεται να βγάλει τη μπάλα έξω. Είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες της Λαμίας, να συνεχίσουν να κάνουν άμυνα και να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο παιχνίδι.
Νομίζω πως αυτό με το fair play, το έχουν μπερδέψει λίγο στην Ελλάδα. Πολλές φορές ο τρόπος που λειτουργούν πολλοί ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά είναι εντελώς λανθασμένος και προκλητικός με συνέπεια πολλές φορές, να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να αναγκάζεται ο αντίπαλος να βγάλει τη μπάλα έξω, να χάνεται η ροή του παιχνιδιού γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθιούνται οι ομάδες που έχουν το αποτέλεσμα. Εγώ θεωρώ ότι πως η ομάδα που έχει τραυματία θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει άμυνα και η άλλη ομάδα που έχει τη μπάλα στα πόδια, δεν είναι υποχρεωμένη να βγάλει τη μπάλα έξω.
Υπάρχουν πολλές ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, που όταν θα συμβεί μια τέτοια φάση οι περισσότερες ομάδες δεν βγάζουν τη μπάλα έξω. Όλοι καταλαβαίνουν μέσα στο παιχνίδι αν κάποιος έχει τραυματιστεί σοβαρά».