Γιατράς: «Έπαιξε με πάθος ο Άρης, εμείς... αυτοκτονήσαμε»

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άρη, τονίζοντας ότι τα 27 λάθη τους κόστισαν, ενώ στάθηκε και στην τελευταία φάση που δεν τηρήθηκε το πλάνο του.
«Συγχαρητήρια στον Αρη. Υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι. Ο Άρης είναι από τα πιο μπασκετικά κοινά, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κρίνουν τι έγινε σήμερα στο παιχνίδι. Αυτοκτονήσαμε, κάναμε 27 λάθη. Έπαιξε με πάθος ο Άρης, αλλά πήγαινε συνέχεια στις βολές και όχι εμείς. Το χάσαμε εμείς το παιχνίδι, χωρίς να θέλω να μειώσω τον Άρη που τον εκτιμάμε πολύ ως ομάδα.


Έχουμε συνέχεια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα με ήθος. Είδαμε όλοι τι έγινε στο παιχνίδι σήμερα και λέω ξανά πως δεν έχει να κάνει με τον Άρη. Να είναι σίγουροι όλοι τους πως θα παλέψουμε για να είμαστε στην τετράδα.

Δεν παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να δείτε πως οδηγήθηκε μια ομάδα σε 27 λάθη. Μια ομάδα που είναι πίσω στο σκορ και πάει συνέχεια στις βολές. Η διαφορά είναι μεγάλη για ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε μια φάση και μια κατοχή. Άλλη εντολή είχε ο Μπράουν, η ευθύνη είναι δική μου όμως. Θέλαμε την μπάλα στον Κασελάκη μέσα στη ρακέτα, αλλά ευθύνομαι εγώ».