Οι «εκλεκτοί» του Χάβου για την Τούμπα

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ματς που θα διεξαχθεί αύριο (19:30), με τον Μάκη Χάβο να μετράει έξι απουσίες, αλλά να ταξιδεύει με 19 ποδοσφαιριστές.
Η Λαμία ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σκόνδρα, Επστάιν, Καραμάνο, Καρυπίδη, Μελισσά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και τον τιμωρημένο Πίτι.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο 6/4 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα της Κυριακής 7/4 με τον ΠΑΟΚ στις 19:30 στην Τούμπα, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπερτόγλιο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπουλούλης, Πλιάτσικας, Τσουκάλος, Βάντερσον, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Τομάς, Τζανετόπουλος, Ασούμπρε, Σαράνοβ, Κατσίκας.