Παντελάκης: «Δουλεύουμε καλά όλο αυτό το διάστημα»

Ικανοποιημένος για την πρόοδο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιώργος Παντελάκης, σε δήλωσή του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο (7/4, 14:00).
Oι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στην Νέα Σμύρνη για το παιχνίδι της 20η αγωνιστικής της Α1 Γυναικών με τις ακόλουθες παίκτριες να είναι διαθέσιμες: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.


«Εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά με τον στόχο μας να παραμένει ίδιος. Θέλουμε και φέτος το νταμπλ και να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας στην Ελλάδα. Έχουμε μια εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και σκοπός μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κατακτήσουμε μια ακόμα νίκη. Δουλεύουμε καλά όλο αυτό το διάστημα και το μοναδικό που σκεφτόμαστε είναι το πώς θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Γιώργος Παντελάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.