Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λειψία 2-4 (vids)

Η Λειψία απέδειξε ξανά πως είναι η ομάδα που… έρχεται, με το εντυπωσιακό 2-4 μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν, που ουσιαστικά κλείδωσε την παρουσία της στο επόμενο Champions League.

Tο φωνάζει εδώ και καιρό πως είναι η ομάδα που έρχεται στην Γερμανία, λογικά την επόμενη σεζόν με την προσθήκη του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στον πάγκο της, ο στόχος θα είναι το πρωτάθλημα.

Η Λειψία επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 10 παιχνίδια, αν είχε ξεκινήσει καλά την σεζόν είναι σίγουρο ότι θα ήταν μες τα πόδια της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ στην μάχη για την κούπα.
Μπορεί η Λεβερκούζεν να προηγήθηκε δις με τον θαυματουργό πιτσιρικά Κάι Χάβερτς, όμως η Λειψία με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη έφτασε στο εντυπωσιακό 2-4, με τον Ματέους Κούνια να γράφει το τελικό σκορ με ένα γκολ ποίημα!
Με τον Τάσο Δώνη να παίζει βασικός η Στουτγκάρδη δεν κατάφερε να κερδίσει την Νυρεμβέργη στο εξάποντο ντέρμπι παραμονής (1-1) και παραμένει στην ζώνη των μπαράζ, ενώ ίδιο ήταν το σκορ στην αναμέτρηση της προβληματικής Σάλκε με την εντυπωσιακή Φρανκφούρτη που παραμένει με νύχια και με δόντια στην τέταρτη θέση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 29ης αγωνιστικής της Bundesliga
Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λειψία 2-4
(11’, 23’ Χάβερτς / 17’ Σάμπιτσερ, 64’ Βέρνερ, 71’ πεν. Φόρσμπεργκ, 84’ Κούνια)
/
Χέρτα Βερολίνου - Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-2
(41’ Γκρούιτς / 35’, 61’ Ραμάν)
Σάλκε - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-1
(21’ Σερντάρ / 13’ Ρέμπιτς)
Στουτγκάρδη - Νυρεμβέργη 1-1
(75’ Καμπάκ / 42’ Περέιρα)
/
Βόλφσμπουργκ - Αννόβερο 3-1
(32’, 71’ Στέφεν, 78’ Ρουσιγιόν / 30’ Βάινταντ)