Μπλατ: «Θετική απόφαση η αποχώρηση Τίμα»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, στην Ιταλία και τόνισε πως είναι θετική απόφαση και για τις δύο πλευρές η αποχώρηση του Γιάνις Τίμα.
Aρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την Αρμάνι Μιλάνο: «Έχει γεμάτο ρόστερ, με επιθετική ικανότητα και έμπειρους παίκτες. Είναι μια ομάδα που κατά διαστήματα έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις φέτος. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και την ίδια ώρα, όπως κάναμε στον τελευταίο μας αγώνα, να μπορέσουμε μέσα από την καλή μας άμυνα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση. Θα πρέπει να ανταγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».


Αναφορικά με τον ρυθμό που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του είπε: «Προφανώς στα καλά μας παιχνίδια παίξαμε με υψηλό ρυθμό. Αλλά πάμε στην έδρα τους και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά στον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν και πως θα το 'γυρίσουμε' αυτό προς όφελός μας».