Νέος προπονητής της Παναχαϊκής ο Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο αντικαταστάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της Παναχαϊκής για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.
 Ο 59χρονος Καρδιτσιώτης τεχνικός, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από απουσία ενός έτους μετά την φυγή του από την Κέρκυρα αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Ο Θεσσαλός κόουτς που μόνο άγνωστος δεν είναι στην κατηγορία θα εργαστεί στην καριέρα του δέκατη ομάδα που παίζει στην Β΄Εθνική. Είχαν προηγηθεί η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Πανελευσινιακός, ο Ναυπακτιακός, ο Πανηλειακός, η Καλαμάτα, ο Λεβαδειακός, ο Θρασύβουλος, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Λάρισα, με τον ίδιο να έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία ως τεχνικός του Πανηλειακού, του Θρασύβουλου, του Ολυμπιακού Βόλου και της Λάρισας.

Τελευταία φορά που βρέθηκε στον πάγκο ομάδας της Β΄Εθνικής ήταν η σεζόν 2015-16 όπου και οδήγησε τους «βυσσινί» στην επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια. Μεταξύ άλλων ως προπονητής έχει περάσει από Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αντίστοιχα.