Θλάση και κάκωση ο Μήτογλου, νέες εξετάσεις για το ακριβές μέγεθος της «ζημιάς»

Ο Ντίνος Μήτογλου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Γκραν Κανάρια στον ώμο και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν θλάση και κάκωση. Νέες εξετάσεις τη Δευτέρα (4/3) για τον 23χρονο παίκτη.
O Μήτογλου στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια, καθώς τραυματίστηκε σε μια σύγκρουση με τον Κιμ Τιλί και έδειξε να πονάει πολύ. Οι «πράσινοι» έβγαλαν το υπόλοιπο του παιχνιδιού δίχως «4άρι», αφού και ο ΝτεΣόν Τόμας ήταν στα «πιτς» και ο διεθνής φόργουορντ πέρασε από εξετάσεις την Παρασκευή (1/3), μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.


Συγκεριμένα, ο Μήτογλου έκανε μαγνητική τομογραφία στον δεξιό ώμο, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον ελάσσων στρογγύλο μυ και κάκωση κάτω γληνοβραχιόνιου συνδέσμου του δεξιού ώμου. Επομένως, σε πρώτη φάση τα πράγματα φαίνονται πιο σοβαρά από τις αρχικές εκτιμήσεις, που έκαναν λόγο μόνο για κάκωση. Έτσι, είναι δεδομένο πως θα χάσει το ματς με το Ρέθυμνο την Κυριακή (3/3).

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα, ύστερα από τις νέες, λεπτομερέστερες εξετάσεις, που θα δείξουν το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.