Τηλεοπτική η… μάχη Εθνικού και ΠΑΟΚ

Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΠΑΟΚ, συνεχίζεται σήμερα η 18η στροφή του πρωταθλήματος της Volley League.
Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός (17.00, ΕΡΤ3, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Η ομάδα του Εβρου προέρχεται από ήττα στην Κηφισιά με 3-1 σετ και στοχεύει στην 6η νίκη της στο πρωτάθλημα και την πέμπτη εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ μετράει 9-0 σερί σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Σε 33 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται του Εθνικού με 27-6 νίκες.

Ο ακραίος του Εθνικού Δημήτρης Ριζόπουλος ο οποίος τη σεζόν 2007-08 έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στην 8αδα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Ο αντίπαλος μας είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου. Παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά και θα παίξουμε ελεύθερα για να πάρουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε: «Ο Εθνικός παραδοσιακά στην έδρα του είναι πού δυνατός. Διαθέτουμε ποιότητα ως ομάδα και με σωστή τακτική και προετοιμασία θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και τους 3 βαθμούς. Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη απέναντι στον Φοίνικα Σύρου και η ψυχολογία μας είναι καλή. Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στους κρίσιμους αγώνες των πλέι οφ».