Μπάνκι: «Οι τραυματισμοί χάλασαν τα σχέδια, έχουμε μεγάλο κίνητρο να πανηγυρίσουμε εμείς αύριο»

Ο Λούκα Μπάνκι δήλωσε ενθουσιασμένος που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο της, στάθηκε στους τραυματισμούς στα ενδότερα της ομάδας και τόνισε πως υπάρχει μεγάλο κίνητρο για νίκη.
Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας για το παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας τόνισε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, που αύριο θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με τους οπαδούς μας την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Σίγουρα αυτό θα κρατήσει μέχρι την έναρξη του αγώνα. Από κει και πέρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη.


Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Προμηθέας και δυστυχώς η προετοιμασία μας δεν ήταν όπως την περιμέναμε, καθώς οι τραυματισμοί μάς χάλασαν τα σχέδια.

Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να είναι 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη. Βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τον Προμηθέα στο Πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να πανηγυρίσουμε εμείς αύριο».