Δρόσος: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, όλους μας ενώνει η Παναχαΐκή»

Ο Δημήτρης Δρόσος μίλησε για όλους και για όλα στην Παναχαϊκή.

Aναλυτικά όσα είπε:

«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε άσχημο αποτέλεσμα με την Δόξα Δράμας, χάσαμε τον αρχηγό μας Νίκο Λουμπαρδέα με τραυματισμό, ήρθαν οι παραιτήσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και του Ηλία Κυριακίδη, είχαμε την ατυχία να στερηθούμε τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού παίκτη του Κόβασετς στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά μείναμε όρθιοι και πήραμε θετικό αποτέλεσμα στην Καλαμαριά.


Θέλαμε την νίκη, αλλά είναι γεγονός ότι σκαρφαλώσαμε στην 2η θέση. Ας θυμηθούν όλοι ποια ήταν η κατάσταση στην ομάδα πριν δυο μήνες και τώρα είμαστε στην 2η θέση. Και είμαστε πλέον το φαβορί για να την πάρουμε.

Απευθύνω γενικό προσκλητήριο σε όλη την Πάτρα, σε όλους όσους αγαπούν την Παναχαϊκή σε όλους όσους έχουν βοηθήσει να φτάσει η ομάδα σε αυτή την θέση και δεν έρχονται στο γήπεδο, να έρθουν την Τετάρτη στο γήπεδο.

Να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα αλλά όλους μας ενώνει η Παναχαΐκή. Να είμαστε όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι γιατί θα είναι μεγάλη υπόθεση για όλη την Πάτρα του χρόνου να αγωνιζόμαστε στην Σούπερ Λιγκ. Και κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».