Δια χειρός Λέοναρντ οι Ράπτορς, «διπλό» για τους Κλίπερς

Ο Καουάι Λέοναρντ ήταν ορεξάτος απέναντι στους Μπλέιζερς και με δικό του καλάθι χάρισε σπουδαία νίκη στους Ράπτορς. Νίκη μέσα στο Σακραμέντο για τους Κλίπερς που έκαναν αποφασιστικό βήμα για πλέι οφ.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, μέσα στον Καναδά. Ο Καουάι Λέοναρντ, όμως δεν συμβιβαζόταν με τίποτε άλλο πέραν της νίκης και το απέδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο ηγέτης της ομάδας του Νικ Νερς ήταν... καυτός και με 38 πόντους «εκτέλεσε» την άμυνα της ομάδας από το Όρεγκον.


Ο πρώην άσος των Σπερς, μάλιστα, ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο καλάθι, για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 119-117.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η σημαντική νίκη των Κλίπερς μέσα στο Σακραμέντο, κόντρα στους Κινγκς. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Λάντρι Σάμετ με 20 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία του Λου Ουίλιαμς με 17 πόντους και 4 ασίστ.

Παράλληλα, εκτός έδρας νίκηε πέτυχαν και οι Σάρλοτ Χόρνετς, κόντρα στους ανεβασμένους Μπρούκλιν Νετς, ενώ με νίκη προχώρησαν οι Πέλικανς, οι οποίοι πέρασαν από την Αριζόνα, επικρατώντας των Φοίνιξ Σανς με 130-116.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο ΝΒΑ:

Ατλάντα Χοκς - Σικάγο Μπουλς 161-168
Μπρούκλιν Νετς - Σάρλοτ Χόρνετς 112-123
Τορόντο Ράπτορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 119-117
Μπόστον Σέλτικς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 107-96
Φοίνιξ Σανς - Νιου Όρλινς Πέλικανς 116-130
Σακραμέντο Κινγκς - Λος Άντζελες Κλίπερς 109-116
Λος Άντζελες Λέικερς - Μιλγουόκι Μπακς 120-131