Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο κούκλος γιος της Αγγελικής Νικολούλη Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο κούκλος γιος της Αγγελικής Νικολούλη

Η γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Μουσούλη για 22 χρόνια και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη, ο οποίος χαράζει τη δική του πορεία στο χώρο της έβδομης τέχνης.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, είναι σκηνοθέτης και σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School.
Η σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μουσούλη με τίτλο «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») απέσπασε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για τη Φλόρι Σάεν στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, ενώ στον αμερικανικό τύπο υπάρχουν ήδη τα πρώτα θετικά σχόλια για τη δουλειά του.
Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης τα τελευταία χρόνια ζει στις ΗΠΑ και προσπαθεί να διεισδύσει στη Μέκκα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας, το Χόλιγουντ. Μάλιστα, έχει ιδρύσει μια μικρή εταιρεία παραγωγής, τη Homeric Pictures, η οποία, βάσει μιας πρωτοποριακής συνεργατικής μεθόδου, προωθεί νέους δημιουργούς.