Σκληρός αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία. Καταδικασμένος για εμπόριο ναρκωτικών και συναρχηγός σκληρής συμμορίας μηχανόβιων.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε το πρωί σπέρνοντας τον πανικό στην Γλυφάδα. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι ο ίδιος που τραυματίστηκε από την έκρηξη.
Το όνομα που αναγράφεται στο δίπλωμα του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε συνταράσσοντας την περιοχή, ανήκει σε ένα αρχηγό της Μαφίας στην Αυστραλία, με καταγωγή από τον Λίβανο και τόπο γέννησης τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. 
Σύμφωνα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος άνδρας με τα αρχικά A.J.M., είναι αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και αρχηγός σκληρής και αδίστακτης συμμορίας με μηχανές, με όνομα Comancheros.
Παρά το γεγονός ότι έχει διαφύγει από την Αυστραλία τα τελευταία χρόνια ο συγκεκριμένος άνδρας θεωρείται ότι ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στον υπόκοσμο της χώρας που δρούσε. Λέγεται, δε, ότι το 2013 έφυγε για το Ντουμπάι και στην συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα.
Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και ήταν παρών στην απαγωγή του βαρόνου των ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνει Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα αυστραλιανά ΜΜΕ, «ο A.J.M. ζει στο πλούσιο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, την Γλυφάδα, γνωστή και ως «τα ελληνικά Χάμπτονς».
Τα ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι έχει μεταφέρει τις μαφιόζικες δραστηριότητές του στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την ρωσική μαφία.
Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ, ήταν αρχηγός της συμμορίας των Comancheros, μιας σκληρής συμμορίας μηχανόβιων, όμως τα τελευταία χρόνια είχε συγκρουστεί με το νυν αρχηγό των Μάικ Μάρεϊ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι στην φυλακή θεωρείται ο αρχηγός των συμμοριών των μηχανόβιων όλης της Αυστραλίας.

Απόπειρα δολοφονίας

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στους συμμορίτες θεωρείται η απόπειρα δολοφονίας του υπαρχηγού του Μάρεϊ και σε κατάστημα που κάνει τατουάζ.
Δυο κουκουλοφόροι με ημιαυτόματα μπήκαν στο μαγαζί και γάζωσαν τον υπαρχηγό του Murray, Robert Ale την ώρα που έκανε τατουάζ.
Ο Ale δέχτηκε έξι πυροβολισμούς, ωστόσο παρά τα σοβαρά τραύματά του επέζησε.
Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας προκαλούν σοκ.