Παντελίδης: «Για να δείξουμε ότι επιστρέψαμε, χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη»

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τη νίκη του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν δίκαιη και ότι πρόκειται για την επισφράγιση της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


«Το ότι είναι μία δίκαιη νίκη η σημερινή, νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος να το αμφισβητήσει. Βρεθήκαμε σε εξαιρετική μέρα, ασφαλώς και εκμεταλευτήκαμε όλα τα προβλήματα που είχε ο αντίπαλος και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Το συστατικό των τελευταίων μας εμφανίσεων, είναι η καλή αμυντική λειτουργία που έχουμε.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην εβδομάδα φοβήθηκα, γιατί προερχόμασταν από πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι και πίστευα ότι δεν θα έχουμε ενέργεια. Ωστόσο έκανε λάθος.


Είπα στους παίκτες ότι μπορεί να είμαστε καλά, αλλά για να δείξουμε ότι γυρίσαμε στην κατηγορία, θέλαμε μία νίκη σε ντέρμπι.

Είμαστε κοντά στο στόχο μας, αλλά στόχος είναι επίσης να κοιτάμε Κυριακή με Κυριακή. Μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για το ότι οι παίκτες ακολουθούν πιστά το πλάνο του:

«Για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται δουλειά. Αν παίρνεις αποτελέσματα, τόσο πιο εύκολα περνάει αυτό που θέλει ο προπονητής. Όταν αρχίσαμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα, όλα έγιναν πιο εύκολα».

Για τον Βαλεριάνο που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας:

«Όποιος δεν συμμετέχει στην αρχική ενδεκάδα και δουλεύει όπως δουλεύει ο Βαλεριάνος, νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν είναι δύσκολο. Αυτό είναι και το πολύ σημαντικό. Όχι αυτοί που ξεκινάν στο παιχνίδι, αλλά αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Να μπορούν να σου δώσουν βοήθειες. Και αν γίνεται αυτό, τότε η ομάδα έχει υγεία. Θα θυμάστε ότι μετά το ματς με την Ξάνθη, είπα ότι στην ομάδα αυτή δεν υπάρχει χαρά. Αυτό έχει αλλάξει και το σημαντικό τώρα είναι να διατηρηθεί».