Πουλούσε εισιτήρια στο σινεμά για να επιβιώσει

Τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του περιέγραψε ο Νίκος Πουρσανίδης, ο γνωστό από τη σειρά «Πολυκατοικία», ηθοποιός. Μιλώντας για το γεγονός ότι όταν τέλειωσε η δημοδιλής σειρά αναγκάστηκε να πουλάει εισιτήρια στο σινεμά ο γνωστό ηθοποιός ανέφερε ότι πέρασε δυσκολίες όταν έζησε για λίγο στο Λονδίνο κι άρχισε να κάνει άσχετες με το επάγγελμά του δουλειές.
Μιλώντας στο Star o Πουρσανίδης τόνισε:«Μου είπε η γυναίκα μου ότι βρήκε κάτι εισιτήρια για Λονδίνο, 1 ή 2 Απριλίου και της είπα να τα κλείσει για 2 Απριλίου για να μη φαίνεται σαν ψέμα και φύγαμε. Όταν κάνεις τέτοια αλλαγή στη ζωή σου, η δουλειά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Το θέμα είναι η επιβίωση. Άρχισα να κάνω και άσχετες δουλειές για να μάθω καλύτερα τη γλώσσα, για να βγαίνω από το σπίτι, να μη με πιάσει τρέλα. Το πρωί έκανα γύρισμα σε μια μεγάλη παραγωγή με τον Στίβεν Φρίαρς και το βράδυ έλεγα στο αυτοκίνητο που με πήγαινε στο γύρισμα «Άφησέ με στη Baker Street». Δούλευα σε ένα σινεμά κι εκεί πούλαγα εισιτήρια για την προηγούμενη ταινία του Φρίαρς».