Σπουδαίο «διπλό» των μικρών του ΠΑΟΚ και μία «ανάσα» από το πρωτάθλημα!

Σπουδαία νίκη επί της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού πέτυχε η Κ19 του ΠΑΟΚ (1-0) στο Κορωπί και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το «Γ. Καλαφάτης» η Κ19 του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού χάρη σε γκολ του Δούμτση. Έτσι, την επόμενη αγωνιστική οι μικροί του Δικεφάλου του Βορρά έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.


Το ματς άρχισε με τρόπο ιδανικό για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 6’ οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά πήραν το προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από μετά από ασίστ του Γαϊτανίδη, ο Δούμτσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 15’ ο Γαϊτανίδης είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του όταν κέρδισε πέναλτι, όμως ο ίδιος αστόχησε στην εκτέλεση.

Τόσο στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους όσο και στην επανάληψη, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ παρά τις όποιες προσπάθειες του Παναθηναϊκού να φέρει το ματς στα ίσια και έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Με αυτή του τη νίκη ο ΠΑΟΚ αποσπάστηκε με 14 βαθμούς από τον δεύτερο Ατρόμητο έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα, 23 έναντι 21. Έτσι, όλα δείχνουν ότι απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι πράσινοι παρέμειναν στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, 8 λιγότερους από την πέμπτη Ξάνθη που έχει 43 και μόλις έναν πάνω από τον έβδομο Άρη που έχει 34.