Πάνοπλος κόντρα στην ΑΕΚ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση, έπειτα από έναν μήνα, με τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Να «φτιάξει» την ψυχολογία του λίγο πριν από την πρώτη «μάχη» της φάσης των 16 του Champions League κόντρα στην Τενερίφη θέλει ο Προμηθέας. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ, με τους ανθρώπους των Πατρινών να κατανοούν πλήρως τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.


Οι προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά ήρεμες στο στρατόπεδο των Πατρινών. Κι αυτό γιατί ο Μάκης Γιατράς και οι παίκτες του «γέμισαν» τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας και των άκρως απαιτητικών αναμετρήσεων του Μαρτίου, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το ευχάριστο για τον Πατρινό προπονητή είναι πως θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του, καθώς μετά το πέρας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων οι διεθνείς του Προμηθέα (Κασελάκης, Σαλούστρος, Γκίκας, Κατσίβελης, Λίποβι) επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως οι Προμηθείς θα παραταχθούν με όλα τα... όπλα τους απέναντι στην Ένωση, έχοντας ως στόχο την 12η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League.