Η διπλή επιστροφή του Γιαννιώτα

Εκτός από τις από τους αποκλεισμούς των Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σημείο αναφοράς στην αποστολή της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα (2/3) με τον Άρη αποτελεί και η επανεμφάνιση του Γιάννη Γιαννιώτα στην 18άδα.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Ένωσης κόντρα σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς και στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Επί των ημερών της δεύτερης θητείας του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», μετράει μόλις 7 λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Εκτός όμως από την επιστροφή του Γιαννιώτα στην 18άδα, στην προκειμένη περίπτωση βγάζει…γούστα και η επάνοδος σε παλιά γνώριμα λημέρια.

Μην ξεχνάμε πως ο Έλληνας εξτρέμ «έφτιαξε» το όνομά του στον Άρη και από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε μεταγραφή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και μετακόμισε στη Γερμανία το καλοκαίρι του 2013.



Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως είναι η πρώτη φορά που ο Γιαννιώτας επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος του Άρη.

Το μικρό διάστημα της παρουσίας του στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μέτρησε όλη κι όλη μια συμμετοχή με τους «ερυθρόλευκους» σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, ενώ την σεζόν (2014-15) όπου αγωνιζόταν ως δανεικός με τον Αστέρα Τρίπολης ο Άρης βρισκόταν στην Γ΄Εθνική.

Μένει να φανεί αν ο Μανόλο Χιμένεθ σκοπεύει να μοιράσει και χρόνο συμμετοχής στον Γιαννιώτα, ο οποίος ασφαλώς και δεν μπορεί να νιώθει «γεμάτος» με τα 12 παιχνίδια που έχει γράψει στο κοντέρ με τη φανέλα της ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν και με συνολικό χρόνο συμμετοχής μόλις 417 λεπτά.

Οι ευκαιρίες για τον Γιαννιώτα να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ δεν θα είναι πολλές μέχρι το τέλος της περιόδου.

Μπορεί να είναι μία εξ αυτών στο «Κλεάνθης Βικελίδης»; Κοντός ψαλμός, αλληλούια.