Οχτώ εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου

Στα οχτώ εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία ορίστηκε η τιμή έναρξης για τις προσφορές που θα κατατεθούν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου από την ΕΠΟ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας ενέκρινε την εισήγηση για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου, για τις αγωνιστικές περιόδους 2019-20, 2020-21 και 2021-22.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εντός της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, "θα γίνουν δεκτές προσφορές μόνο από τηλεοπτικά κανάλια. Ως τιμή έναρξης για τις προσφορές που θα κατατεθούν ορίζεται το ποσό των 8 εκατ. ευρώ" 

Επιπλέον σημειώνεται ότι "για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων εκτός της ελληνικής επικράτειας, θα γίνουν δεκτές προσφορές από τηλεοπτικά κανάλια και από εταιρείες. Ως τιμή έναρξης για τις προσφορές που θα κατατεθούν ορίζεται το ποσό των 450.000 ευρώ".

Το άνοιγμα και η αξιολόγηση των προσφορών και για τους δύο διαγωνισμούς θα γίνει από τριμελή επιτροπή που θα απαρτίζουν οι Νίκος Βακάλης, Κώστας Βρακάς και Αστέριος Αντωνίου.