Στα... σχοινιά ο Ρόκα, άγνοια Βεργέτη για Ηρακλή

Η νέα ντροπιαστική ήττα του Ηρακλή από τον Αιγινιακό, φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Μανουέλ Ρόκα, με τον Στάικο Βεργέτη, που ακούστηκε ως πιθανός διάδοχος του Ισπανού τεχνικού να δηλώνει άγνοια για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τον τελευταίο Αιγινιακό, με αποτέλεσμα αυτό να φέρει νέους τριγμούς στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο και τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, κοντά στην πόρτα της εξόδου.


Ο προπονητής του Γηραιού αμέσως μετά την ήττα στο Αιγίνιο, τόνισε πως δεν θα παραιτηθεί και θα φύγει από την ομάδα μόνο αν το αποφασίσει η διοίκηση. Παρόλα αυτά ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, Ηλίας Θεοδωρίδης φαίνεται να αποφάσισαν να προχωρήσουν από κοινού την «κυανόλευκη» ΠΑΕ, γεγονός που μπορεί να φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Ισπανό τεχνικό.

Ήδη τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του 42χρονου τεχνικού, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας με αυτό του Στάικου Βεργέτη να κυκλοφορεί έντονα στο «κυανόλευκο» ρεπορτάζ.

Το SDNA επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό που πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του με την Δόξα Δράμας, ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε επαφή με τους ανθρώπους του Γηραιού, τονίζοντας πως δεν του έχει γίνει η παραμικρή πρόταση.