Μετά τη… γκαζόζα ο Φωκάς απειλεί την κυβέρνηση: Θα δουν τι εστί βερίκοκο

Αφού ήπιε τη… γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς πήρε το «όπλο» του και αφού αποθέωσε τον Πάνο Καμμένο
χαρακτηρίζοντάς τον παλικάρι, ανέφερε πως εάν στην κυβέρνηση παραποιήσουν το άρθρο 15 της Βουλής, «θα δουν τι εστί βερίκοκο».
Ο κ. Φωκάς μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στην επίμαχη φράση που ειπώθηκε στη Βουλή για τη γκαζόζα, ανέφερε πως τον πήρε ο Π.Καμμένος και του είπε «πιες μία γκαζόζα στην υγειά μου».
Μπροστά στον κίνδυνο να μείνουν οι ΑΝΕΛ χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Θανάση Παπαχριστόπουλου (σ.σ έχει δεσμευτεί ότι θα παραδώσει σήμερα την έδρα του), ο κ. Φωκάς προανήγγειλε νέες… ομορφιές στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Ο Ζουράρις θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Καμμένος θα τους μιλήσει… γαλλικά  και εγώ ποντιακά» είπε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι «τα τίναξε όλα στον αέρα» καθώς όπως είπε ένας υπουργός Άμυνας παράτησε το υπουργείο του που λατρεύει.