Παλαιό Φάληρο: Δυναμικό ξεκίνημα για τον συνδυασμό του Στέλιου Κατσέλη

Σε μια εντυπωσιακή από συμμετοχή κι ενθουσιασμό συγκέντρωση στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, ο δικηγόρος Στέλιος Κατσέλης παρουσίασε την υποψηφιότητά του και τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του, «ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – Νέο Ξεκίνημα».

Εκτός του πλήθους Φαληριωτών, παρέστησαν εκπρόσωποι του εκκλησιαστικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου ενώ διαβάστηκε μήνυμα του Δημάρχου Π. Φαλήρου, Δ. Χατζηδάκη.
Ανάμεσα σε όσους πήγαν για να τιμήσουν και να στηρίξουν τον Στέλιο Κατσέλη, ήταν εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρ. Κουτσούμπας, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στον Νότιο Τομέα, Β. Σπανάκης, Μ. Σταυριανουδάκης (νυν Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού) Δ. Αράπογλου, Δ. Παπανικολάου, Θ. Ντολαπτσή, του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Α΄ Πειραιά Στ. Μανουσάκης και της Ένωσης Κεντρώων στο Νότιο Τομέα, Τ. Διαμαντόπουλος.
Ακόμη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Σγουρός με τους υποψηφίους συμβούλους του, Χρ. Κατσάρου, Ιάκ. Μυλωνά, Ανδρ. Κουτσουρή, Αθ. Χαμπεσή και Γ. Ψαριώτη. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Γ. Πατούλη, Θ. Γιάνναρος, Χ. Πασβαντίδης, Χ. Τσιγκουνάκης, Δ. Γκόρης  Στ. Μαμαλάκης και η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Άννα Μεθυμάκη. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων, δημοσιογράφος Δ. Μποτώνης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γ. Σταματογιάννης, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.ΙΔΑ. Στρ. Παραδιάς.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Π. Φαλήρου και υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Στέλιου Κατσέλη, Θ. Κανέλλος (Αντιδήμαρχος), Μ. Ζάγκα, Γ. Γουλιέλμος, Στ. Καμαριάς, Ευαγγ. Φακιολά κι Ελ. Ράπτη.
Τέλος, οι τραγουδιστές Γ. Πλούταρχος, Άντζ. Δημητρίου και Κ. Μαρτάκης.
Οπτικοποιημένο χαιρετισμό απηύθυναν ο μουσικοσυνθέτης Χρ. Νικολόπουλος και ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στη Β΄ Πειραιά, Δ. Μαρκόπουλος.