Παναθηναϊκός-Λάρισα και η προηγούμενη ταχύτερη αποβολή!

Ο Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 40 δευτερόλεπτα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε ο Άλτμαν από το περσινό παιχνίδι των δύο ομάδων.
Αποβολή ρεκόρ για τον Σέρβο αμυντικό στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Ο Γκοΐκοβιτς παραλίγο να γίνει ο μοιραίος για την ομάδα του με το πέναλτι-κόκκινη που έκανε πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, αλλά ο Ντέλετιτς χάρισε τελικά στη Λάρισα έναν σπουδαίο βαθμό.


Η κόκκινη κάρτα του 30χρονου αμυντικού δόθηκε ακριβώς στα 42 δευτερόλεπτα από τον Παπαδόπουλο (η παράβαση είχε γίνει λίγα δευτερόλεπτα πριν) και πρόκειται πιθανότατα για την ταχύτερη στην ιστορία της Α' Εθνικής.

Είναι αξιοσημείωτο ωστόσο ότι η προηγούμενη γρηγορότερη αποβολή ποδοσφαιριστή είχε δοθεί στο περσινό Παναθηναϊκός-Λάρισα για το πρωτάθλημα (16/10/17).

Συγκεκριμένα ο Όμρι Άλτμαν είχε μπει αλλαγή στο 82ο λεπτό κι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 83:26 από τον Κουτσιαύτη για εκτός φάσης χτύπημα στον Ντέλετιτς. Αγωνίστηκε δηλαδή για περίπου ενάμιση λεπτό! Σε αντίθεση ωστόσο με ό,τι συνέβη χθες, σε εκείνο το ματς οι “πράσινοι” παρότι αγωνίστηκαν με εννιά στο τελευταίο δεκάλεπτο (είχε αποβληθεί στο 77' ο Σιλά), κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στο 93'!

Αν ψάξουμε την αντίστοιχη προηγούμενη ταχύτερη αποβολή (από το ξεκίνημα δηλαδή του αγώνα), πέφτουμε πάλι πάνω στον Παναθηναϊκό. Σε αγώνα με τον Ατρόμητο στις 17/9/11 ο Γιάχος είχε δείξει την κόκκινη στον Καρνέζη μόλις στο 2:09 επειδή απέκρουσε με τα χέρια τη μπάλα έξω από την περιοχή.