Η Κάρι Μπράντσο βολτάρει ξανά στην Νέα Υόρκη

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανακοίνωσε πως ο εικονικός χαρακτήρα της σειράς «Sex and the City», Κάρι Μπράντσο, θα κάνει μια «σύντομη επανεμφάνιση».
Ο 53χρονη ηθοποιός και είδωλο της μόδας μέσα από ένα βίντεο στο Instagram έφερε την ηρωίδα στην ζωή ξανά. Ντυμένη με μια πράσινη φούστα από τούλι και χρυσό σακάκι λαμέ, περπάτησε πάλι στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλά Μπράντσο.



«Η παλιά μου φίλη», υπογράμμισε στο κλιπ, στο οποίο την βλέπουμε να περπατάει στο soundtrack του θέματος του SATC με ένα ζευγάρι δαντελένιες μπότες.


«Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση. Συνεργαζόμαστε με μια μεγάλη μάρκα και υποστηρίζουμε έναν σκοπό που μας ενδιαφέρει όλους. Περισσότερα σε λίγο καιρό», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Στο κλιπ, η κάμερα αρχικά κρύβει την ταυτότητα του χαρακτήρα της Πάρκερ, αντίθετα επικεντρώνεται στα μοδάτα γάντια που φοράει στα χέρια της και σε ένα μωβ τσαντάκι.

Στο τέλος του βίντεο, το hashtag, #PourItForward, εμφανίζεται στην οθόνη καθώς αποκαλύπτεται η ταυτότητα της Μπράντσο. Οι θαυμαστές της σειράς έχουν ξετρελαθεί! Το βίντεο δεν αναφέρεται σε σίκουελ της σειράς, εφόσον η ίδια η Πάρκερ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο ήδη από πέρυσι.